Om IAA You are here: Home - Om IAA

Hvem er vi?

Vi er en international forening for alle personer, der arbejder med kommunikation, markedsføring og ledelse.
På verdensplan er vi til stede i 72 lande og vi arbejder målrettet for, at sikre kvaliteten i både national og international markedsføring.

IAA står for International Advertising Association og IAAs afdeling i Danmark hedder IAA Chapter Denmark og består af et sekretariat, en bestyrelse og 300 engagerede medlemmer.

Foreningens formål er at:

  • højne niveauet i marketingbranchen
  • forbedre den generelle kvalitet af reklame
  • oplyse og påvirke til reklamebranchens fordel
  • etablere samarbejde imellem nationale og regionale reklame/marketingorganisationer.

Dette udmønter sig i efteruddannelser, der er internationalt anerkendte, nationale og internationale seminarer, kongresser og konferencer, professionelle netværksgrupper, samt understøttelse af den kommercielle ytringsfrihed.

IAA har eksisteret i 75 år og har igennem årene opbygget et stort netværk og et levende bagland, der ved frivilligt arbejde skaber fælles oplevelser, sociale kontakter og udvider medlemskredsens globale udsyn og faglige indsigt.

purple laes mere

 

Buddaher Sri Lanka

BLIV MEDLEM

Og få globalt udsyn og faglig indsigt

skin

MEDLEMSFORDELE

IAA styrker din faglighed, udvider dit netværk og giver dig et globalt blik på din branche. Vores uddannelser, netværk og arrangementer er præget af stærk faglighed, internationalt udsyn og udviklende netværk.

skin

VORES HISTORIE

Foreningen IAA blev etableret i New York i 1940’erne. Og i Danmark har IAA udbudt medlemsmøder fra foreningens etablering, professionelle uddannelser i mere end 30 år og faglige netværksgrupper de sidste 15 år.

skin laes mere