Marketing Management Network You are here: Home - Netværk - Marketing Management Network

IAA Marketing Management Network

IAA Margeting Management Network

Som deltager i en Marketing Management netværksgruppe styrker du dine ledelsesmæssige og marketingfaglige kompetencer, udvider dit faglige netværk og sikrer din fortsatte personlige udvikling.

Gruppen mødes fem til seks gange om året. På hvert møde er et overordnet marketingfagligt eller ledelsesmæssigt tema, som besluttes af gruppens deltagere – og planlægges af den netværksansvarlige fra IAA.

Udover de temabaserede input bruges møderne i høj grad også på gensidig sparring og erfaringsudveksling. Du har derfor rig mulighed for at få (og give) kvalificeret sparring med ligesindede kollegaer. Deltagernes egen dagligdag i de respektive virksomheder kan med fordel bruges som oplæg til den fælles sparring f.eks som oplæg til diskussion af direktionsoplæg, konsulentrapporter, markedsanalyser osv.

IAA koordinerer alt det praktiske og den netværksansvarlige deltager i alle møder.

PRIS

Det koster kr6.800,- årligt at være med i en Marketing Management netværksgruppe.
Medlemskab af IAA er inklusive.

Læs mere om medlemskab af IAA – KLIK HER

Marketing Management Network for medlemmer der er marketingledere, på vej til at blive det eller har bestået uddannelsen IAA Marketing Management.

PRÆMISSER FOR GRUPPEN

  • Deltagere skal være medlem af IAA
  • Der er minimum 14 medlemmer pr. gruppe
  • Møderne holdes på skift hos deltagerne – enten som morgenmøder eller som eftermiddagsmøder
  • Deltagere i gruppen udvælges i samarbejde med gruppen og godkendes af IAA for at sikre homogene og velfungerende grupper
  • Alle deltagere er gensidigt ansvarlige for det ønskede niveau af møderne
  • Netværksgruppen koordineres af IAA og IAA varetager det praktiske omkring gruppen

ER DU INTERESSERET?
Så udfyld nedenstående formular – så kontakter vi dig snarest muligt for en videre dialog om deltagelse i en netværksgruppeEN INTERNATIONAL FORENING

På verdensplan er IAA til stede i 72 lande og i alle lande arbejdes der målrettet for, at sikre kvaliteten i både national og international markedsføring.

På IAAs internationale site kan du læse mere om de enkelte landes Chapters – og se, hvilke internationale ting, der rører sig lige nu.

green laes mere

BLIV MEDLEM AF IAA
– og bliv en del af et stærkt fagligt netværk

Mød kompetente branchefolk og få din faglige indsigt udbygget med de nyeste tendenser i et både nationalt og internationalt perspektiv.

Få faglig indsigt og globalt udsyn – MELD DIG IND I DAG!

green