Netværk You are here: Home - Netværk

NETVÆRK

– ET STÆRKT NETVÆRK SIKRER SPARRING OG UDVIKLING

Verden ændrer sig i rasende fart og et stærkt netværk er alfa og omega. Et stærkt netværk sikrer viden og formidling af kontakter, kvalificeret sparring, deling af erfaringer og mulighed for udvikling.

IAA har fire typer af faglige netværksgrupper:

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES NETVÆRK?

Er du interesseret i en plads i en af de faglige netværksgrupper, så kontakt netværksansvarlig Rikke Sander Matjeka for en afklaring af, hvilken gruppe, der passer bedst til dig!

Et stærkt netværk er en gevinst fagligt såvel som personligt!

IAA Executive Network – for medlemmer der arbejder med marketing, kommunikation og ledelse på højt niveau eller har gennemført uddannelsen IAA Master Class.

purple laes mere

 

IAA Digital Update Network – for medlemmer der i overvejende grad arbejder med digital marketing og kommunikation eller har bestået uddannelsen IAA Digital Diploma.

purple laes mere

IAA Marketing Management Network – for medlemmer der er marketingledere, på vej til at blive det eller har bestået uddannelsen IAA Marketing Management.

purple laes mere

 

IAA Marketing Specialist Network (Alumni) – for medlemmer der har flere års erfaring inden for praktisk marketing eller har bestået uddannelsen IAA Diploma Markedskommunikation.

purple laes mere

RSM foto til web
Kontakt netværksansvarlig:
Rikke Sander Matjeka
T: 70 20 11 26
E: iaa@iaa.dk

460493185