Kommende You are here: Home - Arrangementer - Kommende

IAA workshop om den nye persondataforordning

Hvad nu hvis en enkelt lille fodfejl i marketing betyder bøder på op til 4 % af din virksomheds eller koncerns samlede omsætning? Det kan blive konsekvensen af den nye persondataforordningslov, der træder i kraft 25. maj 2018.

Kom og få et hurtigt overblik over hvad loven egentlig betyder og få råd til, hvordan du forbereder dig, inden loven træder i kraft.

Få svar på:

Hvilke krav du skal stille til dine samarbejdspartnere f.eks. reklame- eller mediebureauer?

Hvad gør du med hele din nuværende permissionbase – skal du nu starte forfra?

Hvad med hele dit CRM-system – må du registrere data om dine kunders adfærd og hvor lang tid må du beholde data 1 måned, 1 år eller 2 år.

Der er ingen tvivl om, at det kommer til at få store konsekvenser for mange virksomheders HR-, salg- og marketingafdelinger.

Program

Kl. 09.00-09.10
Velkomst og introduktion

Kl. 09.10-10.30
Overblik over den nye Persondataforordningslov
v/Martin Jørgensen, advokat, Dansk Erhverv

Kl. 10.30-11.30
Mini-workshop om hvilke udfordringer vi kan støde på i marketingafdelingen
Vi udformer en samlet bruttoliste med spørgsmål, som vi, i samarbejde med Dansk Erhverv, vil forsøge at få svar på, og som Dansk Erhverv kan tage videre i forbindelse med udarbejdelsen af den konkrete lovtekst.
v/IAA’s bestyrelse

TID & STED
Mandag den 29. maj kl. 9.00-11.30 hos Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K.

PRIS
Gratis for medlemmer af IAA.

TILMELDING
Via Dansk Erhvervs arrangementskalender.
OBS: Husk at skriv rabatkoden “IAA29052017″ for at få gratis deltagelse som IAA medlem.

KLIK HER for tilmelding

 

MAJ 2017: Den digitale udvikling i Kina Morgenmøde fra 9.00-10.30 (dato følger snarest) Alibaba, Baidu og Tencent er de tre store internetgiganter i Kina. Professor Xiao Xiao fra CBS kommer og fortæller os om den digital drage fra Østen. Hvorfor QR-koder er det helt store hit og hvordan én app har 100vis af funktioner. Og hvordan kineseren Jack Maa opfandt det hele før både Bezos, Gates og Zuckerberg – næsten. Oplægget er på engelsk og det er crazy! Send en mail for mere information og forhåndstilmelding – KLIK HER